Viimeisimpiä referenssi- ja työkuvia löydät Pihaksin Facebook-sivun aikajanalta. Kuvia aiemmilta vuosilta kohdasta kuvat → albumit tai suoraan tästä.

Lue mitä asiakkaamme meistä sanovat:

"Suuret kiitokset Maarit todella ihanasta pihasuunnitelmasta! Olen ihan rakastunut suunnitelmaan. En olisi ikinä uskonut, että pihalle saa mahdutettua niin paljon toiminnallisesti erilaisia mutta selkeitä alueita."
- Milla Moisio, Helsinki (2021) -
"Kohteemme oli uudiskohde Helsingin Pitäjänmäessä. Heti alusta asti oli selvää, että halusimme ammattilaisen apua pihan suunnitteluun, koska pienestä pihasta haluttiin saada kaikki mahdollinen hyöty. Alkuperäinen ajatuksemme oli tilata rakennusvaiheessa pihasuunnitelma, jonka avulla voimme itse tehdä pihaa pikkuhiljaa. Rakennusprojektin edetessä päätimme kuitenkin toteuttaa myös koko pihan kerralla. Tämä oli yksi projektin parhaista päätöksistä! Pihasta ei olisi meidän käsissä tullut koskaan niin upeaa kuin ammattilaisen tekemänä. Valitsimme Pihaksin, koska hinta oli kilpailukykyinen, ja Maarit vaikutti erittäin mukavalta ihmiseltä. Maarit ylitti odotukset, suunnitelma kasviehdotuksineen oli parempi kuin mitä uskalsimme toivoa. Suunnitelman laatu vakuutti meidät ja pyysimme tarjousta myös kasveista ja istutustöistä. Voin lämpimästi suositella Pihaksia!"
- Christoffer Nyman, Helsinki (2018 ja 2019) -
"Otimme yhteyttä Maaritiin syksyllä 2019 kyllästyttyämme silloiseen pihamme rinneosioon. Tapaaminen järjestyi nopeasti ja muutaman päivän päästä Maarit oli pihallamme katsomassa tilannetta. Hän lupasi tehdä suunnitelman ja tarjouksen viikon sisällä toiveidemme pohjalta. Aikataulu piti ja suunnitelma oli meidän toiveidemme mukainen ja näköinen. Löimme projektin lukkoon ja sovimme toteutuksen parin-kolmen viikon päähän. Maarit lupasi vielä ilmoittaa tarkan toteutusajankohdan aloitusta edeltävällä viikolla. Kaikki lupaukset pitivät, ja olemme lopputulokseen tyytyväisiä. Helppo projekti meidän kannaltamme, voimme suositella Maaritia."
- Timo Marttinen, Espoo (2019) -
"Otimme yhteyttä Maaritiin omakotitalotalorakennusprojektimme suunnitteluvaiheessa vastaavan mestarimme suositeltua häntä. Maarit kävi katsomassa tonttia kuunnellen huolella toiveitamme, jotka hän jalosti ammattitaidolla suunnitelmaksi. Konkreettisesti palasimme asiaan, kun talon valmistuminen alkoi lähestyä. Maarit päivitti suunnitelman osin muuttuneiden toiveidemme mukaan, ja pihan istutustyöt ja siirtonurmet tehtiin jo muutaman viikon sisällä. – Saimme juuri sitä mitä toivoimme: ihastuttavan kauniin pihan, joka on samalla käytännöllinen palvellen lapsiperhettä. Lisäksi saimme erinomaiset hoito-ohjeet. - Suosittelemme lämpimästi!"
- Anna ja Jari Viinikainen, Helsinki (2017) -
"Maarit teki omakotitalon pihastamme suunnitelman, jonka perusteella uudistimme erittäin epäkäytännöllisen takapihan ja etupihan perennapenkin. Työ hoitui ammattitaidolla ja nopeasti, ja yhteistyökumppaneiden avulla piha koki mahtavan muodonmuutoksen, jossa viihtyy koko perhe. Saimme myös hyvät ohjeet kasvien hoitoon."
- Tiina Jääskeläinen, Espoo (2014) -