Viimeisimpiä referenssi- ja työkuvia löydät Pihaksin Facebook-sivun aikajanalta. Kuvia aiemmilta vuosilta kohdasta kuvat → albumit tai suoraan tästä.

Lue mitä asiakkaamme meistä sanovat:

"Otimme yhteyttä Maaritiin omakotitalotalorakennusprojektimme suunnitteluvaiheessa vastaavan mestarimme suositeltua häntä. Maarit kävi katsomassa tonttia kuunnellen huolella toiveitamme, jotka hän jalosti ammattitaidolla suunnitelmaksi. Konkreettisesti palasimme asiaan, kun talon valmistuminen alkoi lähestyä. Maarit päivitti suunnitelman osin muuttuneiden toiveidemme mukaan, ja pihan istutustyöt ja siirtonurmet tehtiin jo muutaman viikon sisällä. – Saimme juuri sitä mitä toivoimme: ihastuttavan kauniin pihan, joka on samalla käytännöllinen palvellen lapsiperhettä. Lisäksi saimme erinomaiset hoito-ohjeet. - Suosittelemme lämpimästi!"
- Anna ja Jari Viinikainen, Helsinki (2017) -
"Maarit teki omakotitalon pihastamme suunnitelman, jonka perusteella uudistimme erittäin epäkäytännöllisen takapihan ja etupihan perennapenkin. Työ hoitui ammattitaidolla ja nopeasti, ja yhteistyökumppaneiden avulla piha koki mahtavan muodonmuutoksen, jossa viihtyy koko perhe. Saimme myös hyvät ohjeet kasvien hoitoon."
- Tiina Jääskeläinen, Espoo (2014) -
"Otimme yhteyttä Maaritiin syksyllä 2014 ja tapaaminen järjestyikin nopeasti. Kävimme yhdessä läpi pihasuunnitteluun liittyviä toiveita. Tavoitteena oli saada piha helppohoitoiseksi ja saada myös lisätilaa yhdelle autolle. Keskustelun perusteella saimme selkeän ja kattavan suunnitelman. Maarit järjesti myös pätevän maaurakoitsijan, joka toteutti pihan muutostyöt ja piha valmistuikin jo samana syksynä."
- Jouni Henriksson ja Ilse Kinnunen, Espoo (2015) -